blog image
Vest 03.07.2024.

Jednodnevni izlet za naše VIP kupce: Jedinstveno iskustvo sa Mercedes-Benz flotom

Kako bismo se zahvalili našim vernim kupcima Grand Seiko satova, u saradnji sa generalnim distributerom Mercedes-Benz automobila u Srbiji, organizovali smo nezaboravan izlet do prelepe prirode Aranđelovca.

SAZNAJTE VIŠE
blog image
Najava 06.12.2023.

Al Coro – ekskluzivni italijanski nakit stiže u naš Watch Salon

Dragi ljubitelji elegantnog stila, uzbudljive vesti stižu iz našeg Watch Salona, gde se luksuz i sofisticiranost spajaju u jedinstvenom iskustvu.

SAZNAJTE VIŠE
blog image
Vest 02.11.2023.

Mesec ekskluzivnih Watch Salon popusta

Ovog novembra, Watch Salon vam donosi neodoljive ponude na izabrane kolekcije i modele satova. Ovo je prava prilika da obogatite svoju kolekciju satova ili da pronađete savršen poklon za vaše najbliže.

SAZNAJTE VIŠE
blog image
Najava 26.10.2023.

Jubilej u čast 110. godišnjici izrade Seiko ručnih satova

Tekuća godina je za Seiko godina jubileja u kojoj se slavi uspešan istorijski eksperiment - “Laurel”, prvi ručni sat proizveden u Japanu davne 1913.

SAZNAJTE VIŠE
blog image
Vest 28.05.2023.

Astron GPS Solar – tehnologija u službi preciznosti

Nov, redizajniran koncept utire put u budućnost Seiko Astron GPS kolekciji. Tako je nova decenija započeta kvartetom potpuno novog dizajna koji će na tržištu biti dostupni od jula.

SAZNAJTE VIŠE
blog image
Vest 18.04.2023.

Omaž 110. godišnjici izrade Seiko ručnih satova

Imajući u vidu bogato istorijsko nasleđe, za Seiko je obeležavanje jubileja neretko obzirom da su tradicija i težnja za inovacijama smernice koje su ovu kompaniju dovele na sam vrh svetskih proizvođača satova.

SAZNAJTE VIŠE
blog image
Blog 20.03.2023.

Seiko nasleđe: Istorija jedinog proizvođača sa svakom ekspertizom u časovničarstvu

Priča o Seiku počela je 1881. godine, kada je 21-godišnji preduzetnik Kintaro Hatori otvorio radnju za prodaju i popravku satova u centru Tokija.

SAZNAJTE VIŠE
about

O nama

Naša porodična tradicija časovničarskog zanata duga je preko 50 godina. Sa prvom radnjom otvorenom još davne 1969. godine, u Vasinoj ulici smo i dalje na istom mestu. Danas, mi smo treća generacija koja nastavlja uspešno da razvija i unapređuje saradnju sa kompanijom Seiko.

Saznajte više