Jednodnevni izlet za naše VIP kupce: Jedinstveno iskustvo sa Mercedes-Benz flotom

Kako bismo se zahvalili našim vernim kupcima Grand Seiko satova, u saradnji sa generalnim distributerom Mercedes-Benz automobila u Srbiji, organizovali smo nezaboravan izlet do prelepe prirode Aranđelovca.

Vest 03.07.2024.
blog image

Ovaj događaj bio je posvećen našim VIP kupcima, pružajući im jedinstvenu priliku da se upoznaju sa najnovijim modelima iz Mercedesove flote kao i da razmene svoje impresije i iskustva sa Grand Seiko kolekcijama.

Konvoj luksuznih Mercedes-Benz vozila krenuo je iz Beograda ka Aranđelovcu, vodeći naše kupce kroz prelepe pejzaže centralne Srbije. Destinacija je bila vinarija Eden, poznata po svojoj vrhunskoj ponudi vina i prelepom ambijentu. Tokom vožnje, naši gosti su imali priliku da testiraju različite modele Mercedes-Benz automobila, uključujući najnovije hibridne i električne modele.

Uz degustaciju odabranih vina i specijaliteta lokalne kuhinje, posetioci su razmenjivali utiske kako iz vožnje, tako i o modelima satova koje poseduju u svojim kolekcijama. Razgovori su se nastavili u opuštenoj atmosferi vinarije, stvarajući jedinstvenu vezu između ljubitelja luksuznih satova i vrhunskih automobila.

Ovaj izlet je bio još jedna potvrda naše posvećenosti pružanju vrhunskog iskustva našim vernim klijentima. Zajedno sa partnerima, uspeli smo da organizujemo događaj koji je spojio luksuz, inovaciju i uživanje u prirodi, što ujedno predstavlja i filozofiju Grand Seiko brenda.

Radujemo se budućim događajima i nastavku saradnje sa našim partnerima kako bismo našim kupcima pružili nezaboravna iskustva.

Hvala svima koji su učestvovali i učinili ovaj događaj posebnim. Pratite nas za više informacija o budućim dešavanjima i ekskluzivnim ponudama.