Al Coro – ekskluzivni italijanski nakit stiže u naš Watch Salon

Dragi ljubitelji elegantnog stila, uzbudljive vesti stižu iz našeg Watch Salona, gde se luksuz i sofisticiranost spajaju u jedinstvenom iskustvu.

Najava 06.12.2023.
blog image

Sa velikim uzbuđenjem i ponosom najavljujemo partnerstvo i dolazak prestižnog italijanskog brenda Al Coro u Srbiju, dodajući još jedan dragulj u naš asortiman pored već dobro poznatih Seiko i Grand Seiko satova.

Italijanska juvelirska kuća Al Coro prepoznata je širom sveta kao sinonim za eleganciju i vrhunski dizajn nakita. Sa svojim korenima u bogatoj italijanskoj tradiciji zlatarstva, nosilac je nasleđa koje seže decenijama unazad. Njihova strast prema perfekciji i inovacijama rezultirala je kreiranjem kolekcija koje odišu izuzetnom lepotom i originalnim dizajnom. Svaki komad Al Coro nakita je priča za sebe, ukrašen finim detaljima i pažljivo odabranim dragim kamenjem.

AlCoro u WatchSalonu

Al Coro kolekcija pažljivo odabranog nakita stiže u drugoj polovini decembra! Svi dostupni modeli biće izloženi na našem websajtu, pružajući vam mogućnost da istražite ovu jedinstvenu kolekciju i pronađete savršen komad koji odražava vašu individualnost.

Pratite nas kako biste bili u toku sa svim detaljima vezanim za ovaj prestižni brend, jer želimo da podelimo ovo uzbudljivo iskustvo sa vama. Budite spremni da zakoračite u svet luksuza sa Al Coro nakitom, jer vaša elegancija zaslužuje samo najbolje.